Halloween!!!!

Jag älskar verkligen halloween men tyvärr så vart det inget halloween-party som alla andra åren i år. Har iallafall några bilder att bjuda på från förra året. ;) Puss!
 
Happy halloween!!!
 

Royal...PARTY!!!

Hejsan!
 
Här sitter jag efter träningen och duschen...hehe ;) Har ni hört att Royal Evént har bytt datum och lokal till festen som egentligen skulle vara nu på fredag under höstlovet. Har väntat såå och vart så pepp inför fest nu till slutet av veckan. Men nej nej det blir den 9 november istället :D Är lika glad men tycker det vart lite surt att dem bytte lokal, ville så gärna se hur Cupolen ser ut nu efter renoveringen..:/ aja.
 
Stay gorgeous! /Claudia
 
 
Sara och jag igår framför Hellenius hörna..hihi ;)
 
 

Shoes!!!! :D

Hello people!
 
Här sitter jag och dräglar lite över skorna ;) haha..nerå. Morsan hade shoppat dessa när hon var i Tyskland för att vara med på min kusins bröllop, hon hade ju inte några festskor med sig så.
Vilket kap säger jag bara de kostade 30 euro men hon fick de för 20, vilket är typ 200kr. Hoppas man får låna dem någon gång ;)...as snygga!!!
 
Hoppas ni har det bra sötisar! ;)
Stay gorgeous! / Claudia
 
 
 

Mamma!!!

Godkväll allihop! 
 
Idag har morsan kommit hem från Tyskland :D jippi!!!!...Har saknat henne så, efter bara en vecka utan henne här hemma så blir det ganska så tomt :P Själv har jag inte träffat henne än (ikväll är jag barnvakt) men snart så.
 
 
Hoppas allt är bra med er :D Ciao!
Stay gorgeous! / Claudia
 
 
Här får ni en bild som jag tog för några dagar sedan. ;) Puss!
 
 

Det börjar närma sig...

Hejsan!
Sitter här hemma och pluggar. Tar upp gitarren då och då och spelar.Nu börjar jag verkligen känna nervositeten alltså. På fredag är det talangtävling på skolan och jag är så smart att jag utsätter mig frivilligt för den nervositeten och en större chans att göra bort mig själv framför skolan. Som tur är har jag min andra halva som ger mig tips och peppar mig. Min kära syster. Låten jag ska sjunga och spela heter "I found, I lost myself" nyskriven låt. Kommer lägga ut video på det senare så se till att titta in då och då. Nu ska jag fortsätta med mitt pluggande. 
/ Stay gorgeous! Sara
 
 

Förnyad version av musikvideo!

Jag lovar ska inte tjata mer om den här musikvideon som jag är med i, det är sista gången. Ville bara säga att de har gjort om den lite, fixat bildkvalitén och lagt till nya scener :D...Själv tyckte jag det vart mycket bättre. Nu hittar ni den också ute på youtube, annars finns den på gruppen DS hemsida d-s.se ;) 
 
Hoppas ni gillar musiken och videon! Enjoy ;)
 
Puss & Kram
/Claudia

Fadderfest!!!

Hejsan!
Igår var det fadderfest med klassen och faddrarna förstås. Finns inget bättre än att dansa med alla underbara människor. Vi hade det jätteskoj måste göras om alltså. Här kommer lite bilder från igår kväll.
 /puss Sara
 
 
 
 
 
Du kallar dig bästa fotografen...
 
 
 
 
Kommentera gärna! <3

Tessan <3

Idag har Tessan hämtat mig från stan för att hon har tagit KÖRKORTET! Grattis gumman :D...Nu känner jag pressen, måste nog ta tag i det också snart ;) hehe..känner mg inte riktigt redo än men snart så :P
 
Nu har vi suttit och prata ett bra tag här hemma hos mig, länge sedan vi träffades så vi hade mycket att berätta för varandra :D
 
Hoppas ni har haft en fantastisk dag, det har jag haft ;) Puss!
 
Stay gorgeous! / Claudia
 

Träningsvärk!!!

Hej på er alla!
 
Har världens träningsvärk efter gårdagens zumba+ cirkelträningspass...GUD kan inte sätta mig utan att det gör så fruktansvärt ont..tror det är pågrund av vikterna som vi använde oss av på cirkelträningen :P hehe..inte van vid vikter.
 
Nu ska jag in till stan iallafall. Puss!
 
/Claudia

OOSHIIT no more ARMYFIT :(

Tjohej!
 
Ja! Då har jag nu överlevt 6 tuffa veckor med Armyfit, är både glad och lite depp. Även fast man har upplevt nära döden känslan under precis varje pass så kommer jag sakna hur pigg man vart efter att ha tränat UTE så tidigt på morgonen. :)...men men nu gäller det att hålla sig i form genom att gymma, får se om jag kommer lyckas med det :P hehe
 
Stay gorgeous! /Claudia
 
Här har ni en bild på några från gruppen samt vår Armyfit-tränare David Lundgren, som jag vill tacka så otroligt mycket han har verkligen peppat oss (genom skrik och tvång) som in i tusan, ett riktigt bra jobb. :D
 
 
 

Gamla godingar ;)

Hej hej!
 
Hoppas ni har det bra ;)...själv så mår jag prima vilket jag inte brukar göra så ofta. :P
Sara mår som ni vet inte alls bra, tjejen bara hostar och hostar finns inget slut på det..:/ Hopppas det inte är lunginflammation som hon brukar ha varje år typ :(
 
 
Aja nu ska jag dra till Hagbyskolan för att hämta ett par tvillingar och sedan vara barnavakt resten av dagen ;)'
 
Här får ni några gamla godingar som ni kan lyssna på, så länge. Har lagt ut dem innan :P
 
Ciao så länge!
Stay gorgeous ;) / Claudia
 
Ett ganska så kort klipp eftersom lillebror inte visste hur man skulle filma :P
 
 
 

The end of ARMYFIT is here...

 
Tjena på er mina sunshines!
 
Gud så glad jag är idag, vaknade med ett leende på läpparna iallafall :D...hihi. Nu har jag och familjen (förutom willi som är på körläger) ätit lunch..:P yummy!
Tänkte berätta lite om, som ni redan vet att det är en vecka kvar med Armyfit, jag är både lite ledsen men också taggad och glad för att se resultatet. :D JIPPI!
 
Här har ni en bild som vi tog i torsdags :)
 
Ha det bäst and stay gorgeous. :)
/Claudia
 
 
På bilden har ni mig, (riktigt glad är jag) i mitten och sedan resten av gruppen + Hugo (längst till höger) från EstFM som har testat på lite förra veckan och den här veckan. Haha :D det regnade lite den gången så man vart lite blöt och lerig...usch :P

Empty...:O

Hallå där!
 
Jag och Sara har haft lite fullt upp med andra saker och ting så bloggen har inte prioriterats så mycket, men snart så blir det nog ändring på det ska ni se :D Sara är (som vvanligt) sjuk, hon blir alltid sjuk först i familjen när vädrat bråkar lite...hehe :/ Hoppas hon bara blir frisk till talangjakten, då hon ska sjunga på hennes skola..:)
 
Idag har vi proppat i oss massvis med kanelbullar, vad gör man annars på kanelbullensdag ;)..Aj min mage..hihi :P
 
Hoppas ni mår bra :D
Stay gorgeous and stay on top! 
/ Claudia
 
Jag och Sara :) Sommaren 2011 i Tyskland :P
 

Present :D

Halloj & gokväll!
 
Förlåt för att vi inte har hunnit med något inlägg igår men nu är vi här ;) Jag och sara hade tänkt att måla naglarna så här dags...hehe :P
Själv har jag vart barnvakt från kl14 till 21 så det ska bli skönt att få vila lite. Hoppas ni har det bra! :D
 
Stay gorgeous! 
/ Claudia 
 
 
Jag och Sara fick en paket med nagellack & läppglans från PRIMARK i fredags. Vår kusin hade vart i London och köpt de:D...Så snällt av henne att tänka på oss :P
RSS 2.0