Musikvideon är ute nu!

Godmorgon på er!
 
Har ni sovit gött? Det har jag i alla fall. Jag vaknade med ett stort leende på läpparna, har väntat på den här dagen i en månad nu...xD hihi
 
 Musikvideon som jag och Maria var medi, i Norrköping är ute nu! Den finns inte ute på Youtube vad jag vet men om ni klickar HÄR så har ni den på första sidan.
Vart dock lite besviken att de inte tog med alla andra klippen, men man kan ju inte ha med alla klippen i en 3 minuter lång video.xD..hehe
 
Stay gorgeous! ;)
/Claudia
 

 
Några gammla bilder från inspelningen :D

Casting till en kortfilm!

Hallå på er alla!
 
Jahopp, då regnar det idag igen :/..jag och Sara vart nästan träffade av spöregnet vid två tiden idag påväg till Elsas Hus. Paraplyt vek sig så pass när det blåste men vi hittade ett tak vi kunde ställa oss under.xD....haha, vilken tur.
 
Det vart en 30 minuters casting i Elsas Hus i filmsalen och det gick väl bra, sjukt trevlig producent och regisör/filmskapare...hoppas bara vi får vara med ;P
 
Stay gorgeous!
/Claudia
 
 
 

You don't deserve my tears...

Bästa låten enligt mig,...GUD älskar budskapet, vilka ord !!!!!!
 
Ryser i hela kroppen när jag lyssnar på den här låten. Hon gjorde det! Blir kvar som en stor stjärna i historiaböckerna bland USA:s alla andra artister som alltid kommer leva vidare i våra hjärtan. Inte kommer jag glömma Whitney Houston eller Michael Jackson.
Stay gorgeous!
/Claudia

Plugg med sötisarna!

Nu var det dags för plugg. Historia funkar alltid;) Tur att man har dessa sötisar som man kan plugga med.
Stay gorgeous! /Sara
 
 
 
 

I thought I forgot the smell of you...<3

Bara för att jag älskar den här låten som Sara har skrivit så jag lägger ut den ännu en gång. ;)
 
Hoppas ni gillart! 
/Claudia
 
 
                                                                                                                                   
 
 

Don't wake me up!!!

Yoo!
 
Idag har man försovit sig så det blev ingen armyfit, stack till gymmet istället eftersom att jag vaknade vid halv sju. :P Men imorgon blire armyfit, är inne på 4:de veckan så det är 2 veckor kvar. Sedan blir jag biff :P nerå...det har inte kommit upp några magrutor än inte, men vi får se ;) haha. Jag kommer lägga ut för och efter bilder sen när jag är klar.
 
PS! Hade tänkt påminna er om att musikvideon som jag är med i ska snart släppas ut och man kommer kunna se den till helgen enligt sångaren (Sebastian) som jag har tagit kontakt med. Får hoppas att det vart bra och att den kommer ut då :D..Längtar!!!
Stay gorgeous!
/ Claudia
 
 
En bild som Sara tog på mig i somras :)
 
 
 Bilder från musikvideoinspelningen :D På mittenbilden har ni Sebastian (sångaren) till vänster, jag och Dekki (rapparen) till höger. Gå in på deras hemsida och lyssna på deras låtar HÄR.

Both of us...:)

Kallt!

Hej på er!
 
Under dagar som dessa, då vädret är kallt och blött vill jag bara att sommaren ska komma tillbaka.
Det är ju bara september månad!!!!
 
Fick reda på att moster som bor i södra Tyskland satt och solade i 30 graders värme  igår, jag mernar Tyskland är inte så långt här ifrån :/...typiskt att det ska vara kallt här :(
 
Stay gorgeous /Claudia
 
 
Gud vad suddiga bilderna va!!!..hehe :/ :D

Sushi day!

Hejsan!
 
Jag tänkte visa er lite bilder på vår fantastiskt goda sushi som vi åt idag. Vi är största sushi älskande familjen som finns, tro mig. Tro det eller ej men de är faktiskt hemmagjorda. Ja, du läste rätt hemmagjorda. Det bästa med att de är hemmagjorda är att man kan äta hur mycket man vill utan att spendera alla pengar man har :P
 
Stay gorgeous!/Sara
 
 
 
 
 

Regniga dagar :(

Hejsan!
Nu är det bara regn överallt. Man känner att hösten är här nu. Det har regnat nu flera dagar i rad. Men jag ska inte klaga det är värre med snö och kyla. Här kommer en bild på mitt hår men en fläta som min kära Anna gjorde när det regna i måndags...
stay gorgeous! / Sara

Klar!

 

God morgon på er!!
 
Hoppas allt är bra med er, själv har jag inte blivit sjuk ännu men det kommer väl snart antar jag :P...Närå, ta i trä... så får jag inte säga då kommer jag bli sjuk typ imorgon. :/
 
Jag har iallafall duschat nu efter veckans sista Armyfit träning och ska äta frukost nu :P...YUMMY!!!
 
Stay gorgeous ;)
/ Claudia
 
 
Så här glad är jag efter duschen :D..Nu blir det FRUKOST!!!!!

Naglar

God kväll!
 
Här sitter jag och har målat naglarna, ska gå och lägga mig snart eftersom att jag ska vakna klockan 5 imorgon. Ja, ni vet Armyfit träning som vanligt.
 
Godnatt!
/Claudia
 
 
Blev ett riktigt läckert nagellack från Essie i färgen "Mink muffs".

Breakfust after Armyfit training!

Hej hej på er! :)
Då har man börjat på sin tredje vecka med armyfit, han körde riktigt hårt med oss vår armyfit tränare David klockan 6 på morgonen :) hehe...Herregudud! Kommer får riktigt ont i armarna imorgon efter att ha krypt upp och nerför en backe med fötterna i marken (inte knäna). Japp, ni kan tänka er hur det ser ut och känns :PNu har jag iallafall duschat, ätit frukost och klätt på mig för ännu en regning dag ute i höstvädret. Ja som ni vet så hatar jag regn och älskar värme.
Stay gorgeous people! ;)
/Claudia
Gröt, plommon, äpple, en liten klick jordnötssmör, hemma gjord plommon sylt och mjölk. Det fick bli min frukost för idag.

Inlägg via mobilen :P

Första inlägget med bild via mobilen:D Hoppas det blir bra... Saknar min lilla halva som kommer hem idag :D Yeay!

EUPHORIA!!!!

Satt och lyssnade lite på Loreens låtar och kom på att min teckning som jag målade under sommaren finns med i fanvideon som Loreens Team hade gjort. Klicka här om ni vill se och lyssna till den underbara låten Euphoria. :D
PS! Ni kanske inte hinner se den för att det går ganska fort men tiderna 0:03 och 0:52 finns den med.
 
Ha det gött, så hörs vi.
 
Stay gorgeous!
/ Claudia

BBQ TIME!

Tjena!
 
Nu när Sara är på körläger passar vi på att göra det hon ÄLSKAR..att grilla :P..haha
Guud så gott det smakar..yummi ;)
 
Nu ska jag fortsätta äta, puss!
 
/Claudia

Jahopp!

Hej bloggen!
 
Här är det soligt, guud så härligt. Njuter verkligen av solen när jag går mellan tvättstugan och till vår port..javet inte å kul att tvätta när det är så här fint väder inte men mina träningskläder var helt leriga efter armyfitträningen i torsdags, så jag vart tvungen...hehe :D Jahopp, vad har ni för er? Själv ska jag fortsätta med pluggandet.
 
Hej så länge;)
/Claudia
 
Bjuder på en gammal bild, när jag var påväg till ett bröllop under augusti månad.

Grey's anatomy-kväll :P

God kväll bloggen!
 
Nu har jag och Claudia kommit hem efter en Grey's anatomy kväll hos Maria..haha jag och Claudia har blivit riktigt beroende av den där serien :D...Vi började med serien under en sommarkväll i juni tror jag, men Claudia har inte lärt sig namnen än...som vanligt, Claudia och namn går inte riktigt ihop.
 
Vi drog hhem ganska tidigt eftersom att jag ska dra iväg på kör-läger imorgon bitti, Claudia ska inte förlja med..snyft, hon hade annat planerat. Hoppas det blir kul ändå, det kommer kännas lite konstigt utan henne där detta år. Aja, hoppas ni har haft en superduper skön fredag, nu ska jag sova.
 
Godnatt!
Stay gorgeous ;)  /Sara
 

Chokladdag!?!?!

Woho!!!
 
Visste ni att det är internationella chockladdagen idag?..Vrf, har ingen sagt något?! Fick reda på det för typ en minut sedan, hur kunde jag inte veta det!! Jag som är galen i choklad..måste dra till Ica för att köpa Marabou<3, Sara har ju käkat upp all Marabou hemma :P..Gud så himlans gott..känner redan smaken i munnen :P Haha..
 
 
Puss!
/Claudia

Never ever say....

Hello gorgeous... Yea you!
 
Idag är jag minsann pigg som en mört..haha xD Vi körde riktigt hårt idag på armyfit.. Gud trodde jag skulle dö efter jägarvilan..det är ingen vila ska jag säga er. Nu ska jag dra iväg till biblioteket.
 Ciao..hörs senare..
/Claudia
 

Dagens

God kväll på er.
 
Ska gå och lägga mig snart men innan dess ville jag göra ett litet inlägg. Har haft armyfit imorse klockan kvart över sex :D.. inte för att skryta men jag är jävligt stolt att jag klara att gå upp så tidigt ( 5 på morgonen).  Har  haft massvis med plugg under dagen ( tråkigt) jag vet men så är det. 
 
Har massvis med roliga saker som jag har planerat längre fram i tiden, som jag längtar till..men det tar vi då. :D
Imorgon blir det ett till pass med armyfit och senare biblioteket...får se om jag hinner med ett inlägg då.
 
Godnatt och sov gott!!
/Claudia   
 
 
Västen är en gammal jacka som jag klipp av ärmarna på xD// halsduk från pieces// tjöja från hm// shorts från replay väldigt gamla dock // skor converse

StudiedagAR!!!!

Höllö! 
 
Äntligen är det studiedag, eller rättare sagt studiedagar. Idag och imorgon, jippi!!(glädjeskutt).
Idag ska jag och några av mina gamla klasskompisar hälsa på våran förra skola och våra förra lärare. Det kommer bli kul att träffa alla igen.
 
Senare idag blir det fiesta!! Då ska jag va med några i min nuvarande klass det kommer bli awesome!!
Jag lägger upp bilder senare om jag kommer ihåg att ta några :P
 
Jag vet studiedagar är till för att studera men vi tar det imorgon istället :D
 
Stay gorgeous! /Sara
 
 
 
     
 
 
Här är jag, kommentera gärna! <3

Sober..:)

Hejsan!
 
I lördags sjöng jag en låt ensam (Loreens låt "Sober") men lillebror filmade bara 30 sekunder då så hela sången kom inte med. Därför lägger jag nu ut två youtubeklipp där den ena är från i lördags och den andra från studenen när jag sjöng den för skolan.
 
Enjoy!
/Claudia
 Gud har aldrig vart så nervös i hela mitt liv, men samtigt aldrig haft så himlans kul!!!
 
 
 
 
 

Armyfit is the shit!!!

 
Börjar redan känna skillnad, känner mig så mycket starkare nu än förra veckan.

MUSIC!!!

Tjatja!
 
Som jag lovade igår hade jag tänkt lägga ut lite klipp på när jag och Sara hade vår lilla show ;) haha...
Vår lillebror filmade så alla klipp vart inte så bra men ni får ta en titt på dessa som vart okej iallafall. :D
 
Stay gorgeous! /Claudia
 
Klicka på bilderna för att lyssna på låtarna :D
 


Klicka på bilderna för att lyssna på låtarna!

I wonder if we're gonna stay this way, will you remember what you promised me?

God kväll på er!
 
Förlåt för det tråkiga inlägget innan, hade jättebråttom till Terez andra "familje" fest som jag, min syster och Maria var bjudna på. Vi hade jätteroligt den här gången också, drack och åt massa gott.
 
Nu blir det lite bilder från igår och idag, hade tänkt att lägga ut några klipp på våra uppträdanden imorgon.
 
Hoppas ni har haft en awesome fredag och lördag, det har iallafall jag, träffat massvis med nytt folk och skaffat nya kontakter.
 
Godnatt!                                                                                                                                                     /Claudia
 
Bilder när vi var på Platås toalett xD haha..Klänning köpt i London från butiken River Island // skor från Jeffrey Campbell // bältet är gammalt // strumpbyxor från Lindex.
 
Här har vi syrran med gitarren, Maria och sara, jag och Linea och söta födelsedagsbarnet Terez :D..Grattis!

Gårdagens

 Tjulul!
 
Här kommer några bilder från igår, men det kommer mer senare idag ;)
 
Puss!
/ Claudia


 

Lite mer choklad, tack!

Hejsan alla choklad älskare! 
 
Jag levde livet idag eftersom jag åt upp den här läcker biten.
Claudia är ute på party och jag sitter hemma och tänker på min choklad som jag åt idag. Livet kan vara orättvisst jag vet, stackars Claudia.
Hon har inte fått smaka choklad utan det har jag. Söt och smakrik, varför kan inte varje dag vara som denna chokladbit, hihihi.
Tänk att choklad kan vara poetiskt.
Gud vad man lär sig varje dag. Är det någon som vill ha vitchoklad, hihihi!
Nu måste jag gå och lägga mig.
Godnatt sötisar!
 
Stay gorgeous! /Sara :)
 
 

PARTY!

 Hallå på er!
 
Har inte blivit så många inlägg idag eller igår, men jag lovar imorgon kommer det massvis med bilder. :D
 
Ska dra till min kompis Terez 18 årsFEST! Det kommer bli awesome. ;)
 
Hoppas ni får det bäst. Kram Claudia:)
 


 
 

Mitt liv lite här och där.....

Hejsan där!!
Kom precis hem efter en lång dag i skolan. Egentligen har jag bara haft två lektioner och fotografering men det kändes segt. Har varit med en av mina kompisar idag(japp, jag har kompisar). Vi ströva omkring på gatorna i stan och tog en fika på wayne's coffee m.m det var kul. Hade inte sett henne på länge eftersom vi inte går på samma skola längre :(
 
Juste, ni kanske kommer ihåg när jag skrev att jag skulle till my brother from another mother i söndags. Det blev inget. Men vi ska försöka någon annan gång. Berättar mer om det då.
 
Det roliga till sist, nu kommer det, okej var beredda, håll i er, nu ......jag har börjat på en ny låt!!!! Det kanske inte är någon big deal för er, men för mig är det, det. För att hitta koncentrationen och inspirationen som man behöver för att skriva en hyfsat bra låt, är svårt . Det känns nästan som om jag springer efter ny inspiration hela tiden bara för att kunna skriva en ny låt. Och koncentrationen den ska vi inte prata om. Jag är som en fem-åring blir uttråkad var femte minut om ingenting händer, hihi. Men känslan man får när man har en klar och väl strukturerad låt är obeskrivlig!
 
stay gorgeous! /Sara
 
 
 
 

Barnvakt!

God eftermiddg!
 
Här står jag och ska laga mat åt dessa små finisar, vist är de söta...haha ;)
 
Börjar redan känna träningsvärken från dagens Armyfit-pass....hehe xD Hoppas det inte blir så farligt eller mycket värre imorgon :/
 
Stay gorgeous people!
/Claudia
Vilka söta tvillingar<3
 
 

Morgonpigg!!! :D

 Hejhopp!
 
Har varit riktigt morgonpigg idag, vaknat klocken 5 på morgonen, klätt på mig och sedan cyklat till Trädgårdsföreningen för ett pass med Armyfit. :D Känner mig riktigt pigg! Passet började kvart över sex och slutade 7:30 efter det fick jag cykla hem för att duscha.....Nu blire FRUKOST!...Är riktigt taggad inför nästa pass som är imorgon. ;)
 
 Ciao! 
 
Stay gorgeous! / Claudia    
 
 
Här går det undan, svättas som en...javet inte vad ;) haha

Can't decide..:/

Jo, har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig på fredag eller lördag, men det lutar sig åt detta. Beror på vad det blir för väder såklart ;) 
                                                                                                                                               
Klänningen med massvis med mönster är från butiken River Island, som jag köpte i London under juni månad. Tillsammans med klänningen tänkte jag Jeffrey Campbells :D  
                                                                             
Fast om det blir kyligt tar jag nog på mig ett par svarta strumpyxor eller något helt annat, vad tycker ni vilket är snyggast?  
 //Claudia                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
                                 Bläddra för att se de andra outfitsen!
 
Gud Nando's har den godaste maten, om ni åker till London glöm inte att äta på Nando's ;)...Nämen lilla Caroline syns med framför telefonskåpet ;) hihi
 
 

Miss U <3

 God eftermiddag!
 
Här sitter jag och har ätit mig mätt, hade tänkt att planera några outfits till på fredag och lördag då det är FEST! Haha..men det tar vi senare, har inte riktigt bestämt mig än.
 
Kom och tänka på en person som jag inte har kännt så länge, men ändå så känns det som vi har kännt varandra nästan hela livet. Min party pingla som dansar så bra, det var länge sedan vi dansade du och jag ;).     Vi får ta och göra det Asrin. :) <3
 
Puss & Kram!
/Claudia
 
 
Jag och Asrin på min 19 årsdag :D.

Regn!!

God morgon!
 
Det första man kollar på när man vaknar är då vädret och även fast man vaknar med ett glatt humör så blir man genast sur, om man får reda på hur vädret kommer bli under dagen. REGN, REGN typ spöREGN under nästan hela dagen. Då blir det inte lika kul. :(....Jaha, vad ska man ta på sig? En regnjacka blir nog inte så fel...haha ;)
 
Fy känner mig så livlös, vet inte vad, vilka humörsvängningar asså GUUD!.  Har världens PMS ..:O
 
Hoppas ni mår bra i alla fall :D
 
Kram! Stay gorgeous...// Claudia
 


Bara för att pigga upp stämningen lite så lägger jag upp dessa foton..haha:)
 
Några bild på mig, Sara och Maria år 2010, när vi var på Cypern med vår kusins föräldrar. 

Gorgeous Adam!

    Tja på er!
 
Det har vart ett riktigt härligt väder idag..18 grader, inte dåligt. Själv har man suttit inne på biblioteket och pluggat och senare lagat en jättegod linsersoppa med curry och chilli i..mm..så god den var. Blev riktigt impad på mig själv..haha xD
 
Orkade inte vakna klockan 5 på morgonen imorse, lite för tidigt så jag stack aldrig till Armyfit-passet. Ska jag vara ärlig så har jag fortfarande träningsvärk från i fredags.
 
Jo, skulle jättegärna vilja att ni kommenterar vad ni tycker eller säger vad ni vill se mer av här, det skulle vara uppskattat som Sara skrev på sitt inlägg.
 
Puss & Kram Kexchocklad!..haha ;)..mm
// Claudia
 
 
  
Några bilder från sommaren 2012, förutom den i mitten är från 2011. :) Vad tycker ni?
 

Good night people!

 Nu hade jag tänkta att sova eftersom att jag var den lyckliga flickan som vann ARMYFIT Boot camp i 6 veckor, så jag ska vakna vid klockan fem på morgonen för ett pass som börjar kvart över sex :P hehe...Får se om jag orkar.
 
God natt och sov gott allihopa!
 
//Claudia 
 
 
 




Några bilder från igår :P haha...vet inte varför jag tog fram pommeskartongen, tror jag blev lite förtjust i McD's pommes. xD hihi

My brother from another mother!

Hejsan svejsan, Sara här!
Äntligen har jag tid att glädja er alla. Har varit upptagen med skolan, n0llningen mm. Känner mig så stor men samtidigt så liten, som om någon i kommunen har gjort fel och jag ska egentligen inte gå på gymnasiet. Aja någon gång måste man växa upp och jag tror det är dags nu. Har träffat massa underbara människor de här första två veckorna i skolan, känns som om jag har känt dom i flera år :)
 
Ni känner Claudia mer än ni känner mig men det kan vi snart ändra på. Juste, tro inte att jag och Claudia är lika på något sätt kanske i utseendet det har vi hört MYCKET men när det gäller personligheten är vi som jing och jang. Det är därför vi passar så bra ihop :)
 
Vi hörs! 
P.S ska till my brother from another mother idag och spela in mina låtar i hans studio, det kommer bli awesome!
Det är en ny låt pågång just nu så håll ögonen öppna....
Stay gorgeous! /Sara
 

 
Ni får jättegärna kommentera vad ni tycker om bloggen eller t.ex vad ni vill se mer av.

Fler bilder från inspelningen!!!!!!!! xD

Good morning sunshine !
 
Här kommer lite fler bilder från inspelningen igår.:)
Hoppas ni får en toppen söndag.:D

Stay gorgeous people!
 
/ Claudia
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Musikvideo inspelning i Nkpg :D

Har haft en underbar dag i Norrköping..en dag jag aldrig kommer att glömma, ett minne för livet helt enkelt. Kom hem ungefär vid 18 tiden efter Musik-videoinspelningen för att jag och Maria vart lite sugna på att gå runt på stan en liten stund när vi ändå var där och sedan åt vi något litet på McDonalds. :P hehe...Det kändes som att det var evigheter sedan jag åt mat där, brukar oftas bara köpa glass eller milkshakes på McD.
 
Här har ni hela gänget som var med, både regisören, rapparna och vi andra som dansar med i videon.
 
PS! Videon kommer släppas ut efter en månad så håll ögonen öppna!
 


Sebastian (the singer), jag och Dekki ( the rapper) Här har ni deras hemsida, där ni kan lyssna på deras låtar (www.d-s.se).
 
 
 
 
Under inspelningen fick vi tid att lära känna varandra lite bättre, härliga människor var det.  
 
 
                                                                    
 
Håret vart helt ruffsigt efter all dans, haha :P
 
 
 
Jag och några tjejer som var med. :)
 
 
 
 
Att dansa i Jeffrey Campbells med en massa träningsvärk rån gårdagens armyfit-pass, var inte lätt ska ni veta.
 
 
 
 
 

Norrköping!

God förmiddag!
Jag är påväg till Nkpg med kusin Maria för att göra något ganska så stort och kul.
Berättar mer senare.:)
 
Kram & puss!
/Claudia
RSS 2.0