ARMYFIT!

Ohh herre gud!!!!    
                                                                                                                                                          Säger bara en sak, den här träningen ger garanterat bra resultat. Tänk inte ens tanken på att gym ger resultat efter träning. Det här ger resultat, efter att ha tränat med Armyfit! Har inte så mycket mer att säga än att ni måste testa på det någon gång under ert liv för att förstå vad jag menar.
 
Ha en superduper skön fredag, så ses vi <3
 
 
   
 
              Måste bara säga att kusinen verkligen klär i Armyfitoutfiten :D 

mm.... :P Yummy!!!

 Här är den goda maten som vi åt..gud så gött, tror jag inte har ätit så mycket på väldigt länge.
Nu ska jag dra till Armyfit passet.
/Ciao!
 
 
 
Jordnötsmörsås med kycklingfilé, ris och wokade färska görnsaker.:P

Taggad!!!

Tjoo på er alla!!!
 
Här i Linköping har det regnat hela dagen...har annars haft en hyfsat bra dag hittills, gjort lite ärenden och så. Snart ska vi får Moster på besök och mor min har lagat riktig restaurang mat, Wokade färskka grönsaker,ris och kycklingfilé med jordnötsmörsås...mmm..så gott! Kan inte vänta tills vi ska äta. :D 
 
Efter middagen ska bara jag dra till Armyfit (prova på) passet i stan, det är ju min kusin som ska hålla passet så det ska bli intressan att se hur han är som tränare, taggad till tusen!!!
 
Ha det gött!!!
                                                                                                                                                                             
 
 
Så här såg jag ut idag, Jacka från hm // röd tröja från mango // halsduk från pieces // byxa från dr, demin.

One year ago...




Ungefär ett år sedan sara konfirmerades...gud så kul vi hade med stora feta släkten :D haha

Tandläkarn!!!!!!!!!

Tjenare läsare, om det finns några? hehe xD
 
Har tandläkartid idag, vilket jag var påväg att glömma. Ska troligen slipa och bleka tänderna efter att ha haft tandställning i 1 år och 8 månader..tandläkaren hann inte göra det förra gången då jag  tog bort min tandställning. Efter det blire zumba (om jag hinner dit) eller core/styrkepass. Ska också träffa min söta vän Terez innan tandläkartiden.
Kram & puss på er gorgeousar  <3
// Claudia
 
 
 
 
Bild på mig och Sara när vi båda hade tandställning och hade feber tillsammans, under november 2011 (om jag inte minns fel).
 
 

Lil wanye :)

God eftermiddag på er ;)

Håller på att vänta på att Tigerkakan ska bli klar, som jag har bakat. Senare ska jag dra till biblioteket för att låna en bok och efter det kl17.45 har jag och syrran KÖR! Gud så kul det ska bli att få sjunga och träffa alla igen.

Kakan får vi äta senare när vi ska träffa moster Waffa som är hemma hos min  kusin just nu. Hon har kommit ända hit från norra Irak på semester här i Sverige (PS! Hon hatar värme och älskar kylan, så Sverige passar bra som semesterort för henne. Hon slipper 45 graders värme, vilket jag skulle dö för...snyft) :(

Ha det gött! //Claudia
 
Har på mig mitt snygga Lil Wayne linne från London :D

Falling again :)

God kväll snyggingar!

Hoppas ni har haft en toppen dag idag, jag och syrran har mest suttit och sjungit massor. Den nya låten är klar och är ute på youtube, hoppas ni vill lyssna och dela med er av denna musik till andra om ni gillart. :D

Puss och kram! //Claudia
Klicka på bilden för att lyssna på låten. ;P
 
Klicka på bilden för att lyssna!

Ny sång på G!!!

Tjoo bloggen!

Syrran sitter och repar på en ny låt här, den är klar men måste finslipas lite.

Vi har iallafall haft en ganska så seg morgon jag och hon för att vi var ute och dansa till Rebbeca & Fiona på RixFm-festivalen igår kväll, sjukt kul att dansa loss igen och träffa lite vänner.

Här är en bild på oss år 2009, jag(claudia 16år) till vänster och sara (13 år) till höger.
Klicka på bilden så får ni lyssna på en låt som Sara sjunger under en tävling på skolan. Hon kom på 2:dra plats med låten "Three words", hope you like it. (PS! Hon har skrivit låten själv).
 
Stay gorgeous people!  //Claudia
 
 
För att lyssna på låten måste du klicka på bilden!
 

STAN!

Hejhopp!
 
Har det tråkigt inne när den ena sekunden regnar och den andra så är det strålande sol, kan vädret bestämma sig eller? Har iallafall duschat efter Zumban, ätit lunch( currydoftande lax med rött ris och sallad), mm...så gott!
Hade tänkt att dra till kyrkan för att titta på Sara som skulle sjunga sin egna låt "fill me with love" men det regnade så mycket att jag tappade orken att cykla dit. :\ 
 
 
Nu blir det iallafall att dra till stan med bil tillsammans med familjen :D hörs!
//Claudia
 
   
 
Bilder från sommaren 2011, var påväg till ett dop med denna snygga outfiten.
Tröja köpt i Syrien // shorts från hm (mammas gamla byxa som jag klippte) // bälte från ginatricot // brillor köpt på en färja för länge sedan // väska från åhlens ( har nitat den själv)
 

ZUMBA!!!! :D

God morgon på er!..sovit gött?
 
Kunde inte bli en mer aptitretande frukost en denna..mums :P Straxt ska jag och syrran min dra för ett zumba-pass. Hoppas  vi får skaka lite på höfterna och rumpan ;) haha, så vi blir av med all neutella som vi åt ( eller jag åt rättare sagt) hihi.
 
Lev livet gott folk och ta till vara på det, för vi har bara ett enda liv :) Peace!
 
   //Claudia                                                                                                                                                                    
 
 En av mina favorit frukostar :P hehe...
Innehåller: Valnötter,hallon,blåbär,banan och a-fil...mmm..:P

When the summer comes back to stay for a day or 2 :D

Tjoo på er!

Har haft en toppen dag idag, mycket sol och värme (vilket jag älskar) nästan som att sommaren kom tillbaka efter ett uppehåll. Tycker inte det har vart någon vidare bra (riktig het )sommar i Sverige i år, bara massvis med REGN, men men...nu ska vi inte sura för det. Hoppas på en toppen sommar nästa år.

Jo, idag har det varit stadsfest här i Linköping, där jag och de la famille bor. Fullt med folk på stan, massa stånd där de sålde olika maträtter från olika länder, så som creaps(med neutella), hotdogs och wok...yummy :P

Bjuder på en gammal bild från 2011,, när jag tränade som in i tusan, vaknade vid 6 eller halv 8 på morgonen beroende på om det var skoldag eller helg och sprang 5km innan frukost, 3-4 gånger i veckan...inte något jag orkar göra nu.
 
Stay gorgeous ;D Puss
// Claudia
 
 

Bröllopsbilder <3

  
 
 
      Här har ni mig på bild under bröllopet i lördags samt lite andra. // Sara

Hemgjord hamburgare :P

 
Gött med hemgjord hamburgare till middag ;P

Fill me with love <3


 Om ni klickar på bilden kan ni se ett av saras och mitt framträdande av låten "fill me with love - Sara & Claudia Adam" på youtube.
/ Ciao
 
 

Bröllop i Södertälje ;) I Do!

Jag  har på mig en mycket fin klänning från butiken Plum, som jag köpte i Tyskland för ett år sedan. HÄR har ni butiken plums hem-sida. Väska från Polo(köpt i USA, Mammas hehe) // skorna är gamla // ring från Pices.(pieces.com)
Ego bilder xD

Nu har vi äntligen börjat!


Här är en bild på mig (till vänster,Claudia) och min syster Sara när vi var på Hard rock café i London med vår kör, under juni månad.
RSS 2.0