Hoho!

Hejsa!
 
Nämen! Märkte visst att jag och Sara begär ganska mycket tips och tricks från er :P Haha...inte meningen :) 
 
Men men idag ville jag säga att jag är riktigt sjuk, Sara, mamma eller William har smittat mig (säker Sara, hon hostade i ansiktet på mig hela tiden). Så nu har jag skitont i halsen + en massa feber :( USCH!
 
Innan jag vart sjuk hann jag se på "Små citroner gula" som går på bio fortfarande, jag kan lätt rekomendera filmen. ;) Nu ska jag försöka sova :)
 
Bye! /Claudia
 
 
 
Blä hatar att vara sjuk :(
 
 

Några låt tips, tack! ;)

Hej, Sara här! 
Har varit sjuk i två veckor nu men känner att jag börjar friskna till. Försöker sjunga men rösten håller inte får nog dricka varmt vatten med ingefära ett tag till. Dock skulle jag uppskatta ifall någon skulle kunna ge mig några låt tips så jag senare kan göra covers;) Det är bara att kommentera med låtens namn och artist/band som sjunger den. Kanske just den låten som ni ger som förslag kommer upp här om några veckor ;)
 
Tack och ses!
 
 
Kommentera med låtens namn och artist/band som sjunger.

Kära läsare? :)

Hej på er!
 
Här sitter jag med min illrosa VS - luvtröja och vet inte vad jag ska skriva om...:/...Jo ska snart sova dock men det är ju inte så intressant.;) 
 
Kära läsare NI kanke har ideér och förslag på vad vi kan skriva om här på bloggen, fantasin flödar inte längre här asså?
 
Iallafall ni som inte har sett detta klipp, som är ganska så nytt ute på youtube, får lyssna på det nu och säg gärna vad ni tycker. Har pratat om denna låt ganska mycket tidigare i bloggen, syrran kom på tredje plats när hon framförde denna låt  i en sångtävling på hennes nya skola "Folkungaskolan". :D JAPP!!! Men vi hann aldig spela in och lägga ut youtube, så här kommer den! :) Enjoy!
 
/ Claudia
 

Klassfest och lite mer!

Hejsan, Sara här!
Har varit hemma nu fyra dagar i sträck med feber, förskylning och halsont. Inte alls kul :( 
Sitter och pluggar nu, har två prov nästa vecka! Det går förhoppningsvis bra om jag inte har feber eller nyser tjugo gånger var annan minut under tiden....
Aja, här är bilderna från klassfesten som jag lovat. Tog ett sjuttio tal bilder men de flesta var antingen bara mina egna fötter eller suddiga som tusan. :/
Absolut inte de bästa eller så många bilder men det är ialla fall något ;)
 
Ses!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De flesta var oseriösa på bilderna som ni kanske förstår, elllerrrrrrrrrrrrrr?

Maskerad Fest!

Hejsan, Sara här! 
Hade ju lovat att lägga upp bilder från maskerad festen (hos Malin som fyllde sjutton år) och nu efter en vecka och några dagar lägger jag ut dem...Bättre sent än aldrig ;) Bara så alla vet så ska jag föreställa Cruella Deville men har inte gått in för rollen så mycket. Min stora "pälsklädnad" var för varm för att ha på sig inne så det sket sig, aja...Dock var festen underbar med god mat och grym musik. Tror fan vi dansade hela kvällen :D
Ses!
P.S när jag har tid kommer bilder från helgens fest. WOOPWOOP!
 
 
 
 
Födelsedagsbarnet!
 
 
Några av tjejerna på festen, Amanda, Sara och Malin of course!
 
 
Älskar bilden! Ängeln Emma beundrar sina händer :) Ebbas min är priceless, typ: Jag undrar vad detta är för
något..???
 
 
 
 
Sno aldrig chips!
 
 
Konsekvenser finns...forever alone :(
 

Jag har inte glömt bort!

Hejsan, Sara här!
Bilderna från Malins maskerad festen (i lördags) är påväg. Orsaken till att bilderna är försenade är för att dumma jag glömde ta med mig min kamera till festen så Malin måste skicka bilderna från hennes kamera till mig :)
Det blir mycket bilder på bloggen snart eftersom ikväll är det fest med klassen och andra enstaka personer. Då ska jag minsann inte glömma kameran ;) 
 Ses!
 
RSS 2.0